Iklan

Ahad, 15 Mei 2011

Lelaki playboy itu setia

Salam, entry kali ni aku buat khas untuk girls sebab aku rasa ade something yang perlu aku kongsikan bersama all the cute wangi girls sekalian.

Ok, girls you all mesti mahukan boys yang baik, setia, jujur dan bajet macho kan? then boys pulak mahukan girls yang simple, menarik, sopan, cute, dan understanding. so fair la kan?


nowadays huh i told you all, girls memang dah ramai then boys. Itu la yang membuatkan boys yang bajet hensem ni menjadi playboy, tambahan pula girls sekarang makin comel. why you all comelkan diri you all?.. nak bagi boys tertarik kan? so janganlah salahkan boys bila diorang jadi playboy.

well sebenarnya you all (girls) boleh pilih lelaki mana yang sesuai ngan you all. samaada you all akan pilih lelaki yang tak hensem tapi boleh dipercayai atau lelaki yang mulut manis tapi playboy. tapi before that you all kena tahu yang sometimes lelaki playboy ni adalah lelaki yang setia dan most of the time lelaki yang tak playboy adalah lelaki yang tak setia . why aku tulis macam tu? hurmmmm ini jawapanya

  • lelaki playboy lebih setia sebab since diorang diorang dari 5 to 20an diorang dah kenal ramai girls dan itulah yang membuatkan diorang ni lebih pandai menilai dan memilih girls idaman diorang. then bile dah jumpe girls idaman diorang aku jamin memang diorang akan setia gile-gile.




  • lelaki playboy jadi macam tu bukan suka-suka taww, diorang nak kenal girls betul-betul sebelum di bawak jumpa parent. itu sebenarnya adalah satu proses iaitu proses mengenali. lelaki yang tak playboy ni dia tak kenal girls mendalam, nanti bile dah bertunang baru buat hal kan susah.

bagi aku lah kan, setiap kejadian tu pasti ada hikmahnya, depend pada kita untuk menilai, selalunya apa yang girls nilai pada seseorang lelaki tu adalah salah tapi tak semua la, ada juga yang betul. for example kawan aku ni la, aku tak nak mentionkan nama dia nanti aib plak. dia memang playboy, aku kenal dia sejak dari sem 1 lagi, tapi dia jadi playboy ni time sem 3, sebabnya? girls yang dia cintan-cintan tu cari lelaki lain, kalau nak bandingkan aku rasa hensem lagi kawan aku ni, maybe sebab lelaki tu seorang arkitek dan ada sport car thats why la aweks dia ni go for that guy. kesian jugak, then bila girls yang tak kenal kawan aku ni diorang confirm akan cakap Mr.A ni playboy katak dowhh jangan korang dekat-dekat ngan dia. tapi yang sebenarnya Mr.A ni bukan sengaja nak jadi playboy, dia jadi macam tu sebab nak cari girls yang betul-betul terbaik untuknya supaya pengalaman pahitnya dulu tak berulang lagi

OK, untuk all the cute wangi girls sekalian, stop blame lelaki la. bukan la aku nak kata lelaki ni baik sangat tapi disebalik ke playboyaAN dia tu terselit seribu satu kisah yang perlu girls semua selami.

p/s : aku dapat ilham untuk menulis tentang tajuk ni daripada blog ni, pape you all refer jela pada blog ni OK? sebelum tu aku nak mintak ampun banyak-banyak kalau dah menguriskan hati you all (cute wangi girls)



7 ulasan:

REVOLUSI PEMBEBASAN berkata...

hai Mr. Kay...nak study pasal playboy balik ke? mai sini aku ajari mcmana nk jadi playboy terbaik...siap ade kelas lagi..hahahaha

cik ayin berkata...

tajuk nak makan maki..huahaha

Mr.Kay berkata...

kalau marah kena jual.

c_aNN berkata...

perhh..yang playboy tu setia~nice statement..kdg2 aku pon fikir gtu...tapi depent dgn yang merasainya la bha kan..sian dkat Mr.A kwn ko tu..bgtau dia.one day.dia jumpa jugak tu..

WannDsilverhair berkata...

xjumpe..xkenal..memang le slalu d salah tafsir...hehehe...btw..cube tgk filem Casanova...memang relate dgn tajuk ni...

annie hassan berkata...

Playboy itu suami aku..aarghh..haha..

Aniszone99 Nisa berkata...

Wwaahhhh... begitukah...hehe..
Ade ke lelaki playboy yg setia pd zaman skrg ni...??