Iklan

Rabu, 17 Ogos 2011

Hobi baru aku time petang


Hye you all, ape kabar? sihat?

Entry kali ni saja nak kongsi ngan you all hobi baru aku.
hobi aku sekarang tiap-tiap petang sambil menunggu masa untuk berbuka adalah mendengar lagu-lagu pop yeh yeh 60an. hahaaha...

aku pun tak tau camne leh minat dengar lagu-lagu camni. tapi bila layan lagu-lagu camni best jugak. old skool siot layan lagu-lagu camni. tengok plak dressup diorang time zaman-zaman camtu. perghhh terbaik dari ladang la.





Amacam? old skool kan gamba-gamba diorang ni? haaha..

Isnin, 1 Ogos 2011

Selamat berpuasa


Salam, hye..

Aku cuma nak ucapkan selamat berpuasa pada semua muslimin dan muslimat yang berada di Malaysia. harap puasa tahun ni kita dapat menambahkan lagi amal dan pahala.

Aku jugak nak mintak maaf pada semua orang jika aku ade tersakitkan hati atau terguriskan hati korang. please forgive me.

Ok lah, akhir kata dari aku

"Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak"